Anssi Keskinen

Mies kaiken takana

ANSSI

intohimoinen puuntyöstäjä sekä käsillätekijä.
Lempäälässä, Pirkanmaalla toimiva yrittäjä, Puuseppä, korumuotoilija sekä jalokivimyyjä.

Puusepän tutkinto, 6 vuotta pintasaneeraus yrityksessä, viher rakennustyöt ja puutarha-alan opiskelu, itseopiskeltu korusepäntaito sekä lukuisat vuodet kiviharrastuksen parissa sekä Suomessa että ulkomailla on luonut puitteet rakentaa oma käsityöalan yritys josta vakiintuneeksi tuotannoksi on muodostunut puusepäntyöt,korut sekä jalokivet.

Visuaalisuus, kestävyys sekä laadukkaat materiaalit että niiden eettinen jalanjälki ovat tärkeitä asioita yrityksessäni. Käytännöllisyys tukee tuotteistamistani aivan uudelle levelille, joten haluankin tuoda markkinoille ennen kaikkea jotain uutta ja arkea helpottavaa tuotetta jotka on suunniteltu hiottu viimeiseen asti.

PUUTYÖT

Kaikkea puusta!!

Valmistan massiivipuu tuotteita aina ikkunoista portaisiin sekä huonekaluihin että isompiin puurakenteisiin tai tilakokonaisuuksiin. Pientuotteita sekä sisustustuotteita tilauksesta sekä itsesuunniteltuna.

Olen erikoistunut perinteisiin puuikkunoihin sekä ristikoilla että ilman, suorareunaiset sekä huulletut kaikilla karmileveyksillä. Hinnat ovat kohtuullisia vaikka ikkunat valmistetaankin hyvin perinteisin ja kestävin menetelmin.

Yhdistän mielelläni eri materiaaleja tuotteissani, luoden näin jotain uusia ja uniikkeja koruja, huonekaluja, puutuotteita / sisustuselementtejä. Kivet ovat inspiroineet muotokieltä suunnittelemiini puutuotteisiin ja koruissani kaikki rakentuu hiomani kiven ympärille. Korujen teko nahkalla kivien sitomisesta kehittyi puun ja kiven yhdistämiseen ja täysin uudenlaisten puukorujen syntyyn (lue lisää blogista).

JALOKIVET

Tuotannossa minua kiinnostaa materiaalien elinkaari aina lähteeltä tuotteen käyttäjälle. Olenkin matkustellut maailmalla jalokivien perässä nähdäkseni tuomieni jalokivien syntypaikat ja olosuhteet missä ihmiset niitä kaivavat. (lue lisää blogista) Rahan antaminen suoraan itse jalokiven kaivajalle tuntuu oikealta verrattuna todella valtavalla kädellä lobatun ja kyseenalaisen timanttikaupan jakeluketjun myyjälle. Saatikka synteettisesti valmistettujen jalokivien tukemiselle.

Jotain muuta mielessä!?

Referensseihini kuitenkin kuuluu myös mm Jutta ja Juha Larmille ulos toteutettu kissatarha projekti, joten olen myös kiinnostunut ulostehtävistä puisista rakennelmista. Näihin töihin voin tarjota kattavia paketteja viher rakennus alan osaamiseni kautta.